Junkers - Életre szóló fűtés
 

Szerviz elérhetőségek

Kollégáink mindig a rendelkezésére állnak!

A Bosch Termotechnika egy egyedülálló és felkészült gázkészülékszerviz-hálózatot működtet szerződött partnerein keresztül, minden márka használójának.

Beüzemelés, karbantartás,javítás.

"Csak egy hívás és jön a megoldás!" - 06 1 470 47 47

Egy gázkészülék működésének zavartalanságát és így az Ön biztonságát az szavatolja, ha a készüléket minden fűtési szezon előtt karbantartják. Lehet, hogy a készülék látszólag hiba nélkül működik, azonban ne felejtsük el, hogy működése közben az égőn rengeteg levegő halad át, ami az égéshez szükséges. Közben a levegőben lévő szennyező anyagok, por, valamint a gáz égése során keletkező szennyezők mind lerakódnak a készülékben. A karbantartás során ezeket a szennyeződéseket távolítják el szervizpartnereink.

A szennyezett készülékben az égés elégtelenebb, sokkal több korom, CO, CO2 és NOx távozik a füstgázzal, ami jelentős környezetszennyezést okoz. A korom lerakódása az Ön készülékében alacsonyabb hatásfokot eredményez, így a használat során magasabb gázfelhasználás tapasztalható, ami az emelkedő gázárakat tekintve szintén nem kedvező. Extrém elhasználódás esetén, amikor a készülék hőcserélője teljesen elrakódik, felléphet a füstgáz-visszaáramlás veszélye is, ami fokozottan veszélyezteti a felhasználó egészségét és életét.

 
© Robert Bosch Kft. 2019, minden jog fenntartva